Ενυδατώστε το πρόσωπό σας τόσο απλά με μια μεσοθεραπεία προσώπου

Ενυδατώστε το πρόσωπό σας τόσο απλά με μια μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής μη επεμβατική θεραπεία ιδιαίτερα δημοφιλής για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει σε πρόσωπο αλλά και σώμα. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να ενεργοποιήσουμε το μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και να το επαναφέρουμε στη νεανική του υφή.

H μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια ασφαλής, φυσική διαδικασία που προσφέρει βαθιά στο δέρμα σας βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, με στόχο την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου σας. Ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και αυξάνεται ταυτόχρονα ο μεταβολισμός του δέρματος. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες αλλά και για την καταπολέμηση τους σε μεγαλύτερες. Επίσης έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα για λεύκανση προσώπου και εξάλειψη πανάδων. Καθώς επίσης διόρθωση διπλοσάγονου και εξάλειψη μαύρων κύκλων στα μάτια.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι:

  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος.
  • Βιταμίνη C για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών στις ίνες του κολλαγόνου και συμβάλλει στη διόρθωση των δυσχρωμιών. Επιπλέον, δίνει φωτεινότητα.
  • Βιταμίνη Ε, που προφυλάσσει τα κύτταρα.
  • Βιταμίνη Α αλλά και τα παράγωγά της που έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση.
  • Υαλουρονικό οξύ, που χρησιμοποιείται για έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη.

Στο σώμα η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για μείωση λίπους στην κοιλιά και τα ψωμάκια, διόρθωση της κυτταρίτιδας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, άμβλυνση των ραγάδων, ανόρθωση και σύσφιξη στα μπράτσα κ.λ.π.

Κλείστε άμεσα ραντεβού στο 2104921440