Μαριάνθη Πανίδου

Γενική Ιατρός – Βελονιστής

Η ιατρός Μαριάνθη Πανίδου – Μητακίδου γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά τον Ιανουάριο του 1965.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000 με βαθμό “Λίαν Καλώς” και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής το 2004.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα “Αγωγή και προαγωγή της Υγείας” , και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος της ΕΣΔΥ (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας) με τίτλο “Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία”.
Η ιατρός έχει επιστημονική κατάρτιση στον Ιατρικό Βελονισμό από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού και ασχολείται με την εφαρμογή του σε ιατρικά περιστατικά από το 2002.

Παράλληλα έχει εμβαθύνει τις γνώσεις της στον ιατρικό βελονισμό με τη συμμετοχή της σε ειδικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια από έγκριτους καθηγητές . Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου πάνω στη Νευροφυσιολογία του Βελονισμού και τις Τεχνικές ενίσχυσης του αποτελέσματος του Βελονισμού από τον Prof. Thomas Lundeberg και Πιστοποιητικού μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου στον Ωτοβελονισμό από τον Dr. Raphael Nogier.
Έχει συμμετάσχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και είναι ιδρυτικό μέλος στο ΠαμΠειραΐκό ΔιαΔημοτικό Δίκτυο Προαγωγής & Επαγγελματικής Υγείας.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού.
Η ιατρός είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια βελονισμού NADA. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση σε τομείς αισθητικής ιατρικής. Το ιατρείο συνεργάζεται με πλαστικό χειρουργό και αισθητικό.

Επικοινωνήστε μαζί μου