Οξυγονοθεραπεία (Oxybrasion)

       ΔΩΣΤΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ

Η οχυγονοθεραπεία (Oxybrasion) αποτελεί μια  καινοτόμα εφαρμογή  που επαναπροσδιορίζει τη φροντίδα του δέρματος και εφαρμόζεται ευρέωςσε ιατρεία αισθητικής  σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αποτελεί θεραπεία επιλογής για λαμπερό δέρμα πριν από σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, πάρτι κλπ).

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιεί το οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο προκειμένου να επιδιορθώσει και να αναγεννήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας.  Η οξυγονοθεραπεία χρησιμοποιεί οξυγόνο και ένα πίδακα αλατούχου διαλύματος που εκτοξεύονται υπό υψηλή πίεση 8 bar. Ισχύς – 400 W, είσοδος σύνδεσης με τον κύλινδρο οξυγόνου (έγχυση οξυγόνου).

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις εποχές.

Με το oxybresion προσφέρουμε στο δέρμα ήπια και ελεγχόμενηαπολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και παράλληλα διεγείρουμε  την οξυγόνωση των ιστών. Η θεραπεία αυτή θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα προσφέροντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, λευκαντικές ουσίες και πλούσια ενυδάτωση.Μπορεί να συνδυστεί με άλλες εφαρμογς της αισθητικής ιατρικής .

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά παντού.

  • Οι πόροι μειώνονται και δεν είναι ορατοί.
  • Επανέρχεται η χρωματική ομοιογένεια και ελαττώνονται οι δυσχρωμίες.
  • Η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή.
  • Οι λεπτές ρυτίδες μειώνονται..Αυξάνεται η ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και ο τόνος του δέρματος
  • Ανανεώνεται και οξυγονώνεται το δέρμα.

Επίσης, να αναφέρουμε στα πλεονεκτήματα της θεραπείας ότι είναι ανώδυνη, χωρίς βελόνες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, χωρίς σημάδια, πρήξιμο ή μελανιές. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ελαφριά κοκκινίλα που υποχωρεί μέσα με μία ώρα και μπορεί όποιος επιθυμεί να βαφτεί στη συνέχεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΚΕΤΟ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ OXYBRATION ΘΑ ΕΧΕΙ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 60 EΥΡΩ!